Egy asztal, ami 150 évesen született

Egy asztal, ami 150 évesen született

Nagy hírünk van! Elfogytak az asztalok! Most ez így elég furcsán hangzik, de igaz. :) Persze csak az a bizonyos, amit egy 150 éves tölgyfából készítettünk, amihez egy régi híd adta az alapanyagot. Az első ilyen asztalunk Mádai Vivienék étkezőjét díszíti, de mivel volt még az alapanyagból 3 db asztalhoz gyorsan közhírré is tettük. Nagyjából az első héten sikerült egy villámgyors hölgynek lecsapni az egyik még el nem készült asztalra. Majd egy hosszabb csendet követően lefoglalták az utolsó előtti rusztikus tölgyfából készült asztalunkat is.
Ezek utána már csak egyetlen egy darabot tudunk gyártani, amely egy igazán különleges darab lesz.
Mivel egy igazán ritka és értékes alapanyagról beszélünk, így méltó módon mutatjuk be rajta szakipari tudásunk legjavát. Azaz megrendelés nélkül elkészítjük az utolsó ilyen rusztikus tölgyfából készült asztalt, amivel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk! Higgyék el ez egy igazán különleges és értékes „csoda” lesz.


Kinek ajánljuk majd?


Egy loft enteriőrbe, ahol nem feltétlen a praktikus helykihasználás a cél. Esetleg egy kifinomult irodába tárgyalóasztalnak, ahol fontos a design követő, modern gondolkodásmód.


Hamarosan jelentkezünk! Az esetleges érdeklődő leveleket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk.