Legyen tiéd 2018 legtrendibb konyhabútora, a JEMEZ-AZURE!

Legyen tiéd 2018 legtrendibb konyhabútora, a JEMEZ-AZURE!

Az első, saját tervezésű konyhabútorunknak a BK-JEMEZ-AZURE nevet választottuk. Ezt az ipari, eklektikus stílusú konyhabútort úgy álmodtuk meg, hogy mindenki megtalálja benne azt, amit keres. Mit is jelent ez pontosan? A JEMEZ-AZURE konyhabútorunkat úgy terveztük, hogy 100%-ban testre szabható legyen, ezért minden paramétere az egyedi igények alapján változtatható.


Te is kedveled a multinacionális cégek által kínált designer darabokat, de félsz a tömeggyártott és alacsony minőségű termékektől? Akkor mi vagyunk számodra az ideális gyártó! Nálunk nem kell tartanod a kötöttségektől, hiszen minden egyedi igényre és elképzelésre nyitottak vagyunk. A JEMEZ-AZURE festett konyhabútorunkat bármilyen méretben el tudjuk készíteni, és minimum 105 féle színárnyalat áll a rendelkezésedre, amelyet egy RAL színskáláról tudsz kiválasztani. Az elrendezését is kedvedre változtathatod, ebben sincs határ.


Ha mindig is formabontó, egyedi stílusú konyhabútorról álmodtál, ne elégedj meg a kirakatban látott, sablonszerű bútorokkal. Engedd szabadon a fantáziádat, és tervezd újra velünk a BK-JEMEZ-AZURE-t a saját stílusodban!