Lépcső készítés keményfából a BútorKovácstól

Lépcső készítés keményfából a BútorKovácstól

Számos bútordarab mellett a BútorKovács, fából lépcsőt is készít. Gondoljuk nem meglepő, hogy egy asztalos lépcsőket is tud gyártani, gyakorlatilag minden formában.
Ugyan a hajlított szerkezetekkel kapcsolatban még nincsen túl sok tapasztalatunk, mivel még csak pergola gerendákat készítettünk, de minden bizonnyal egy lépcsőkorlátot is meg tudnánk oldani.
Természetesen jobb, ha egy tapasztalt cégre bízzák a hajlított korláttal felvértezett lépcsőket és a BútorKovácsra pedig az egyszerűbb keményfából készített megoldásokat. Persze azért szeretjük a kihívásokat, de tapasztalataink egyenlőre csak a sima, hétköznapi lépcsőlapok készítésére terjed ki, amely bárhol megállja a helyét.


Mivel már több formát és megoldást sikerült megvalósítanunk, ezért állunk elébe bármilyen fából készítendő lépcsőnek, melyekhez nem kell hajlított szerkezetek készíteni.


Persze nem zárjuk ki a lehetőséget, hogy kihívásképp belevágjunk egy hajlított szerkezetű lépcsőbe! :)


Ajánlatkéréseket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk vagy keressenek minket telefonon a +36 30 5049261-es telefonszámon.


forrás: lépcső készítése keményfából - BútorKovács