Markáns vonalvezetésű tv állvány akár egy legénylakásba

Markáns vonalvezetésű tv állvány akár egy legénylakásba

Egy igazi legénylakás kihagyhatatlan bútordarabja ez a cseresznye fából készült tv állvány, amely tökéletesen kiszolgálja a neki szánt összes funkciót. Akár egy kisebb komódnak is megállhatja a helyét, de mivel kevés benne a tároló rész, ezért használjuk inkább tv állványnak. :)
A bútor tervezője minden bizonnyal próbálta a markáns és határozott megjelenés irányába terelni a szerkezet vonalvezetését és megteremteni a kifinomult és elegáns bútordarab érzetét. Be kell vallani ez nagyon jól sikerült.
Maga a tv állvány anyaga ugye fa, ami jelen esetben a cseresznye, amely egy igen drága megoldás, hiszen viszonylag kevés cseresznyefát „termelnek” asztalosipari célokra. Ezért meg is van a maga borsos ára.


Azonban ez nem lehet akadály annak, aki egy kicsit is igényes és következetes az otthonába megálmodott enteriőr megvalósításban, amihez a BútorKovácstól is kérhet segítséget.  Bútor, illetve tv állvány gyártóként gond nélkül elkészítjük, akár a képen látható szerkezetet is, az Ön által megálmodott egyedi méretben.


A BútorKovács-nál csak a képzelet szabhat határokat egyedi fából készült tv állványának!forrás: egyedi fa tv állványok gyártója – BútorKovács

kép: pinterest.com