Megérkezett a Ravak dupla mosdós fürdőszobabútora webáruházunkba

Megérkezett a Ravak dupla mosdós fürdőszobabútora webáruházunkba

SD Classic 1300 szekrény dupla mosdó alá. Webáruházunkból már rendlehető a fiókos szekrény, amely a Ravak Classic 1300-as típusjelzésre hallgat.Egyenlőre még hazánkban nem annyira elterjedt a dupla mosdós fürdőszobaszekrény, mivel a legtöbb lakás fürdőjébe nem igazán fér el. Viszont a manapság épített nagyobb alapterületű ingatlanoknál már minden bizonnyal könnyedén el tudunk helyezni egy ekkora fürdőszobabútort. A fürdőbútor méretei: 1300 x 490 x 470 mm (szé/ma/mé), színe: fehér / fehér, nyír / fehér, Strip Onyx / fehér, espresso / fehér

A szerkény a bal oldalon magas (40 cm) fiókkal rendelkezik. A jobb oldalon van egy kisebb fiók is. Külön kiegészítőként megvásárolható hozzá egy ilyen a bal oldalra is.

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Classic koncepció elemeivel (pl.: Classic 1300 dupla mosdó), vagy más RAVAK termékekkel kombinálni. 

A Ravak sd classic 1300-as fürdőszobabútorának ajánlott fogyasztói ára: 165.000.- Ft 

Az alábbi Ravak SD classic 1300-as, dupla mosdós fürdőszobabútorból rendelhet egyedi színben is, melyeknél az ajtót és az oldalak színét értjük. Tehát, ha egyedi fürdőszekrényt szeretne az alábbi formából, akkor érdeklődjön az alábbi elérhetőségeken.

forrás: dupla mosdós fürdőszobabútor gyártó - BútorKovács