Praktikus megoldások egy garzonlakás konyhájában

Praktikus megoldások egy garzonlakás konyhájában

Praktikus megoldások egy garzonlakás konyhájában, avagy amikor egy belsőépítész és a bútorgyártó összedolgozik.
Akár egy ilyen frappáns címmel is elláthattuk volna a cikkünket, melyben a 3d látványterven látható csöppnyi konyhát a lehető legpraktikusabb technikai megoldásokkal vérteztünk fel.

Fa konyhafront az AT-X Country bútorajtóiból

Fa konyhafront az AT-X Country bútorajtóiból

Elkezdtük webáruházunk bővítését, miszerint érkeznek az antikolt konyhabútor frontok, melyek az AT-X cég kiváló termékei.
Az első olyan magyar cég, akinél elsőként voltak kaphatóak antikolt, öregített konyhai ajtófront. Továbbá nem utolsó szempont, hogy ezen termékek csakis fából készültek, hiszen egy igazán öreg ajtó hatását csakis a fa adhatja vissza.

Élénk piros konyhabútor, magas fényű, fóliás, nettfront ajtókkal.

Élénk piros konyhabútor, magas fényű, fóliás, nettfront ajtókkal.

Számos mutatós megoldást láttunk már konyhai ajtófrontok kapcsán, de ez az élénk ferrari piros viszi a prímet. Tökéletesen beleillik egy pörgős, egy kicsit az eklektikus dizájn felé hajó pár mindennapjaiba.

Egyedi rusztikus fehér tömör fa konyhabútor

Egyedi rusztikus fehér tömör fa konyhabútor

Ebben az igazán egyedi, rusztikus konyhában még Nigella Lawson is otthonosan érezné magát. A városi lakások helységeihez hasonlóan kis méretéhez képest maximális tartalom bújik meg az ajtófrontok mögött.

A meghitt, fehér főzősarokban minden szükséges eszköz és berendezés karnyújtásnyi távolságban van.

Egy visszafogottan elegáns egyedi konyhabútor a nettfront ajtóival

Egy visszafogottan elegáns egyedi konyhabútor a nettfront ajtóival

A Nettfront újra nagyot alkotott a magas fényű ajtólapjaival. Ezt a visszafogott, de mégis elegáns és határozott vonalvezetésű konyhabútort egy minimalista enteriőrbe ajánljuk, ahol inkább a melegebb színek dominálnak.


Mivel a Nettfrontnál több színben is kapható ez a magas fényű ajtólap, ezért egy bézses vagy éppen egy fehér színnel, akár egy rusztikusabb környezetbe is beilleszthető. Mi a BútorKovácsnál segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő színt, hogy tőkeletesen passzoljon az otthonának enteriőrjébe.BK-MANCHESTER ipari, loft stílusú konyhasziget fa lábakkal, rusztikus tetővel

BK-MANCHESTER ipari, loft stílusú konyhasziget fa lábakkal, rusztikus tetővel

A BK-MANCHESTER reggeliző pult vagy éppen konyhasziget, ki milyen funkciót kölcsönöz neki. Sokak számára nagy gondot okoz, hogy hol reggelizzenek a kora reggeli rohanásban. Itt a megoldás! Egy „U” alakú konyhába, ahol az étkezőasztal egy picivel messzebb volt csak hely kiváló megoldás.
A magasságától függően, bárszékek vagy akár pár összecsukható szék segítségével, akár körbe is ülhető.


Az egyedi igénykehez mérten a színe és a méretei is változtathatóak. A színét NCS vagy RAL színskáláról választjuk ki, melyet akár antikolt, koptatott megoldással is megvalósíthatunk.


Küldj nekünk vagy fotót vagy akár találd ki a BK-MANCHESTER-t milyen méretben szeretnéd, hogy legyártsuk neked és vedd fel velünk a kapcsolatot.
Rendeljen reggeliző asztalt / konyhaszigetet a gyártótól, melyet az Ön igényei szerint alakítunk ki, színben és méretben, valamint nem utolsó sorban felületi struktúrában.

Rövid határidőkkel és pontos, precíz munkával várja megrendelését a BútorKovács.hu csapata!


Cégeknek (étterem, pub, kávézó…irodaház…) több darab rendelése esetén egyedi kedvezmények!

BK-LARUNS antikolt, provence stílusú konyhasziget fehér színben

BK-LARUNS antikolt, provence stílusú konyhasziget fehér színben

Megtaláltuk neked a tökéletes provence reggeliző asztalt, ami még egy kicsit koptatott is. Az esztergált lábak és a rusztikus tölgy tető egy igazán vintage hangulatot kölcsönöz a bútornak. Provence vagy akár egy modernebb jellegű konyhába is tökéletes választás. Legyen szó konyhasziget vagy éppen reggeliző pult funkcióról.
Egy vintage előszobába még akár egy konzol asztal funkciót is ruházhatunk rá.