Egy visszafogottan elegáns egyedi konyhabútor a nettfront ajtóival

Egy visszafogottan elegáns egyedi konyhabútor a nettfront ajtóival

A Nettfront újra nagyot alkotott a magas fényű ajtólapjaival. Ezt a visszafogott, de mégis elegáns és határozott vonalvezetésű konyhabútort egy minimalista enteriőrbe ajánljuk, ahol inkább a melegebb színek dominálnak.


Mivel a Nettfrontnál több színben is kapható ez a magas fényű ajtólap, ezért egy bézses vagy éppen egy fehér színnel, akár egy rusztikusabb környezetbe is beilleszthető. Mi a BútorKovácsnál segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő színt, hogy tőkeletesen passzoljon az otthonának enteriőrjébe.
Számos elrendezést el lehet képzelni ezekkel a színekkel, de azért érdemes megtalálni a középutat, mivel ez a lilás szín igen határozott és komor, ha túl sok helyen használjuk.
Ajánljuk tehát magunkat a BútorKovács-ot, akik a Nettfront ajtóit használva megalkotják Önnek a közösen megálmodott egyedi konyhabútorát.


Egyedi konyhabútor ajánlatkérésével kapcsolatban hívhat minket telefonon a +36 30 504 9261-es számon vagy írhat emailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!