Élénk piros konyhabútor, magas fényű, fóliás, nettfront ajtókkal.

Élénk piros konyhabútor, magas fényű, fóliás, nettfront ajtókkal.

Számos mutatós megoldást láttunk már konyhai ajtófrontok kapcsán, de ez az élénk ferrari piros viszi a prímet. Tökéletesen beleillik egy pörgős, egy kicsit az eklektikus dizájn felé hajó pár mindennapjaiba.


Az ajtófront tartós és látványos megoldást biztosít, mivel a nettfront különösen ügyel a minőségre és a megbízható, éveken át tartó „eleganciára”.


A konyhabútor egyedi méretben készül a nettfront fóliás konyhai ajtófrontjaival, melyek standard méretben készülhetnek. Ennek következtében tehát fontos, hogy a lehető legpontosabban tervezze meg a konyhabútor gyártója a megálmodott szerkezetet, hiszen minden milliméter számít.


Egy precízen megálmodott konyhabútor, mint ez a nettfrontos ajtólapokkal készült is az otthonunk éke lehet, melyhez praktikum és használhatóság párosul.
Egyedi konyhabútor gyártásával kapcsolatban hívja a BútorKovács csapatát, akik az ország egész területén állnak rendelkezésére.

Telefonon a +36 30 5049261-es számon, emailben pedig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen érdeklődhet.