Fa konyhafront az AT-X Country bútorajtóiból

Fa konyhafront az AT-X Country bútorajtóiból

Elkezdtük webáruházunk bővítését, miszerint érkeznek az antikolt konyhabútor frontok, melyek az AT-X cég kiváló termékei.
Az első olyan magyar cég, akinél elsőként voltak kaphatóak antikolt, öregített konyhai ajtófront. Továbbá nem utolsó szempont, hogy ezen termékek csakis fából készültek, hiszen egy igazán öreg ajtó hatását csakis a fa adhatja vissza.


Amíg egy MDF-ből készült fóliás ajtófront is látványos, illetve nem utolsó sorban olcsóbb, addig a fa adta lehetőségek mégis más struktúrát adnak bármilyen szerkezetnek.


A fából készült ajtóknál még nem beszéltünk a felületi lehetőségekről, hiszen a fa felületét, akár roncsolhatjuk is, mint ahogyan ezt kis mértékben a Country bútorajtók családnál is „elkövették”.


Maga az ajtófront nevéből is adódóan a Country stílust képviseli és ugye látványban is megvan az a hatás, miszerint egy vidéki kis házikó konyhai frontja lenne.
A Barnás bézs, antikolt festése és a sarkokon lehelyezett kis fa lapocskák, végül pedig a szú effektek a felületben igazán vidéki hangulatot kölcsönöz az elkészült konyhabútornak vagy akár egy tálalószekrénynek, amely az AT-X MAYA ANTIK BÉZS ajtóból készült.


Mi a BútorKovács-nál állunk rendelkezésére és ha tetszik Önnek a Country stílus vagy „csak” egy öregített tálalószekrényt szeretne készíttetni, akkor rendeljen bútort közvetlen a gyártótól.( forrás: egyedi, Country, azaz vidéki stílusú konyhabútorok gyártója - BútorKovács )