Praktikus megoldások egy garzonlakás konyhájában

Praktikus megoldások egy garzonlakás konyhájában

Praktikus megoldások egy garzonlakás konyhájában, avagy amikor egy belsőépítész és a bútorgyártó összedolgozik.
Akár egy ilyen frappáns címmel is elláthattuk volna a cikkünket, melyben a 3d látványterven látható csöppnyi konyhát a lehető legpraktikusabb technikai megoldásokkal vérteztünk fel.


Sokak számára nagyon nehezen elképzelhető, hogy egy konyhabútorban mindenhez könnyen hozzá lehet férni. Manapság azonban ez már alapkövetelmény, mivel a konyha területe a legtöbb lakásban igen kicsi. Így célszerű utánanézni, illetve keresni egy konyhabútor gyártót vagy egy belsőépítészt, aki mindezen megoldásokat ismeri.
Általában a legkézenfekvőbb, hogy szakembert ( lakberendezőt ) bízunk meg, aki segít ebben és neki van egy jól bevált asztalosa, bútorgyártója.


Jelen esetben a 3d enteriőr megalkotójáról, Szász Csabáról és a BútorKovács-ról van szó, akik 5 hét alatt a komplett konyhai enteriőrt megvalósíthatják.
A kivitelezők keresése utána azonban térjünk a lényegre, hogy pontosan milyen technikai megoldásokat is kínál az alábbi konyhabútor.
Első ránézésre a bútor felülete és a színeiben keressünk praktikumot, melyek a teret tágítják és a kis helységből látszólag egy sokkal nagyobbat „varázsolnak”.


A második és alapvető megoldás, hogy az alsó szekrényekben csak fiókok találhatóak, melyeknek a tárolni kívánt eszközökhöz mérten határozhatjuk meg a magasságát. A típus kiválasztásánál a Blum fiókjait használjuk, akkor gyakorlatilag egy teljesen kihúzható verziót is választhatunk. Persze ezekhez egy lassú záródás is tartozik, ami annyit jelent, hogy nem csapódik be a becsukáskor.
A következő praktikus megoldás a felső konyhai elemek frontjával kapcsolatosak, melyek egyenes vonalban felfelé nyithatóak. Ezáltal csak fele akkora helyet vesznek el a nyitáskor és még el sem kell hajolni… :)
Ezen felül használhatunk még további egyszerű és minőségi megoldást, amit a Kesseböhmer cég kínálatából érdemes választani. Értjük ezek alatt a kihúzható fűszertartókat és az egyszerűbb kamraszekrényeket, illetve a felső szekrényekbe is szerelhető, lenyitható tárolókat. Ezek segítségével, akár a plafonig is felépíthetjük a konyha felső elemeit, mert látra nélkül is könnyedén elérheti bárki.
Tehát, ha minőségi, praktikus és megbízható megoldásokat keres, akkor ajánljuk magunkat!
A kivitelezéssel és a bútorokkal kapcsolatban érdeklődhet a BútorKovács-nál a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.
Lakberendezéssel és 3d látványtervezéssel kapcsolatban pedig SZÁSZ CSABA kollégánkat keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.