Miniminima-BE-hell mosdótálca tartó lebegőpolc 20% kedvezménnyel

Miniminima-BE-hell mosdótálca tartó lebegőpolc 20% kedvezménnyel

Miniminima-BE hell névre keresztelt fürdőszobai mosdótálca tartó egy igazi minimál design képviselő megoldás. Tökéletes választás egy kiadásra szánt lakásba vagy még tökéletesebb egy hotelszoba fürdőszobájába.
A lebegőpolc egy jó választás azoknak, akik nem gondolkodnak a fürdőszoba bútorának tárolókapacitásában, mivel az enteriőr összképe nem bír el egy komolyabb fürdőszobai bútorzatot és ilyenkor a legtöbb esetben ergonómiai szempontból sem fér el.


A MINIMINIMA-BE HELL fantázianevű vastagított lebegőpolc egy speciális, fürdőszobába tervezett forgácslap alapra kasírozott, présel dekorit lapból készült, melynek kiváló a karcállósága és nem utolsó sorban hőt és a vizet, párát is kiválóan tűri.
A bútor méreteit illetően bármilyen egyedi megoldással rendelhető, mivel a BútorKovács ( a bútor gyártója ) az igényekhez mértem gyártja le a szerkezetet.
Szász Csaba a fürdőszobai enteriőr tervezője pedig igény esetén egy teljesen új, méretben és színben is passzoló látványtervet készíthet, hogy biztos passzoljon az egyedi elrendezésű fürdőszoba enteriőrjébe. 
Az ár szempontjából pedig most igen kedvező konstrukcióval szolgálhatunk, mivel az első 2 db 20 % kedvezménnyel rendelhető. Alap standard méretben a bútor, azaz a lebegőpolc ára, matt vagy prégelt felületű dekoritlemezzel 154.700.- forint 20 % kedvezménnyel.
A mérete pedig 115 cm hosszú, 45 cm mély és 15 cm vastag.
A rendeléshez pedig a következőt kell tenned, amennyiben szeretnél 20 % kedvezménnyel vásárolni és még van a kedvezményes árú MINIMINIMA-BE-HELL fürdőszobai bútorcsalád lebegőpolcából.


Keress rá a BútorKovács.hu oldalra, nyomj egy „lájkot” és nézz körül az ajánlatok között. Amennyiben az egyszerűbb verziót választod, akkor keresgélj a weboldalunkon! :)