Modern fa étkezőasztal rusztikus, provance-i környezetben

Modern fa étkezőasztal rusztikus, provance-i környezetben

Sokan szokták keverni a lakás egyes helységeiben a modern és a rusztikus stílust, mivel ha jól össze vannak válogatva a bútorok, akkor nagyon látványos és kifinomult esztétikai látványt nyújthatnak.

 Ebben az étkezőben is próbálta a lakberendező ötvözni a két irányzatot, hiszen a padló keményfából készült és fehérre festett, amely inkább provance-i, míg a fából készült étkezőasztal pedig egy modern köntösbe bújtatott minimalista.

Fontos még megemlíteni a lakberendező szaktudását, hiszen gondosan ügyelt a színek harmóniájára is. Egy ilyen modern stílusú fa asztalt egy rusztikus környezetbe beilleszteni csak gondosan "elkövetett" színpróba vagy egy komolyabb 3d látványterv után ajánlott.

Természetesen egy jó lakberendezőnek ez nem jelenthet gondot, hiszen a 3d látványterv összeállításakor már a fejében megvannak a komolyabb kontúrok és a hangsúlyosabb bútordarabok.Fontos még megemlíteni, hogy az enteriőr összeállításában nagy szerepet játszhat az asztalos, vagyis egy faipari cég, hiszen nem biztos, hogy a lakberendezőnek sikerül minden bútordarabot beszerezni egy boltból.Véleményünk szerint a kisebb dolgokat, mint például a képkeretek és a kaspókat, valamint a székeket vásároljuk meg akár egy nagyáruházban vagy egy stílusosabb lakberendezési stúdióban.Viszont a tömör fából készült asztalt bízzuk nyugodtan egy bútor gyártó cégre, aki méretben és színben is könnyedén megvalósítják a lakberendező és a megrendelő elképzeléseit.forrás: tömör fából készült asztalok gyártója - ButorKovacs.hu