Modern klasszikus vagy klasszikus modern fa komód

Modern klasszikus vagy klasszikus modern fa komód

A következő darab eredeti ötletet hordoz, amely minden klasszikus stílusú labor és múzeum, vagy szisztematikus ellenőrzés alatt tartott raktár sajátja, ami nem más, mint a katalogizált tárolást szolgáló fiókos szekrény, ezúttal a komód méretét és funkcióját betöltve.


Az oldalsó bútorlapok szerepét betöltő üveglapok bepillantást engednek a mértani szabályok szerint elrendezett fiókrendszerbe. A halk és gyors használatukat a bútorgyártó kiváló minőségű sínrendszere garantálja. Az asztalosok a lakberendezők keze alá dolgozva közösen hoznak létre a komoly érdeklődési körrel és magas elvárásokkal rendelkező megrendelők számára egy ódon, megnyugtató és bizalomgerjesztő enteriőrt, a régi nagy kutatók és rendíthetetlen felfedezők emléke előtt tisztelegve.
Készítünk bármilyen stílusban, elsősorban fából, de esetenként bútorlapból is fiókos komódokat, egyedi méretben! Kérjen ingyenes ajánlatot elképzeléseire! Nekünk elég egy rajz, fotó, esetleg egy látványterv, illetve a kívánt szerkezet mérete és színe, melyek alapján az ajánlatot és a komódot is el tudjuk készíteni!forrás: egyedi, fából készült komódok gyártója - BútorKovács