Nyugodt kis előszoba, rusztikus bútorokkal

Nyugodt kis előszoba, rusztikus bútorokkal

Legújabb témánk egy igazán tetszetős nyugodt kis előszobabútor inspiráció, rusztikus stílusban. Semmi giccs csak a puszta natúr fenyő tükörkeret, illetve a festett kis pad, ami igazán megkönnyíti az előszobában szokásos teendőket, mint például a cipők felhúzása.

Maga az előszoba enteriőr egy nagyon nyugodt hangulatot árasztó, remek összeállítás, amely igazán kifinomult ízlésre vall, mind a lakberendező, mind pedig a lakás tulajdonosával kapcsolatban.

Ugyan a helységben a kabátoknak nem látjuk a helyét, de az előszoba dizájnere biztosan megoldotta ezt a fontos kérdést, ugyanis nincs is fontosabb dolog egy előszobában, minthogy hová is tegyük a kabátokat és a cipőket.
 Fontos szempont továbbá, hogy a lakás stílusa is pontosan passzoljon a képen látható rusztikus előszoba inspirációhoz. Ugyan láttunk már köztes megoldásokat, miszerint a modern fényes fehér lapokat, kombináltak rusztikus burkolati elemekkel, de ott is gondosan figyeltek a színekre.Az alábbi előszoba enteriőr, mint ahogyan az előzőekben említettük egy asztalosnak, bútorgyártónak nem jelenthet túl nagy kihívást, hiszen az inspiráción látható bútorok szerkezeti megoldásai nem kimondottan bonyolultak.


Azonban a színek kiválasztása és a különböző rusztikus felületek összepárosítása már egy nagyobb kihívást jelenthet egy lakberendezőnek vagy éppen a kreatív háziasszonynak, illetve a bútorgyártónak.

 Viszont, ha találunk egy ügyes és elismert lakberendezőt, akiben a referenciái alapján maximálisan megbízunk, illetve felkutatjuk azt a bútorgyártó céget, aki a munkái alapján szintén megbirkózik a feladattal, akkor nyugodtan hátradőlhetünk.Tehát nincs is más dolgunk, mint megosztani elképzelésünket a fent említett dizájnerrel, asztalossal és várni, hogy elkészítsék álmaink előszobabútorát, amely jelen esetben most éppen egy rusztikus stílusú.forrás: egyedi rusztikus, fából készült előszobák gyártója – ButorKovacs.hu