Gardróbszekrény belső gyakran cserélődő ruhadaraboknak

Gardróbszekrény belső gyakran cserélődő ruhadaraboknak

Ez a beépített gardrób bútor nem kifejezetten az utcai és alkalmi ruhák hosszútávú tárolására készült, bár arra is megfelel bizonyos határokon belül. Gardróbszekrény belső Elsősorban gyakran cserélődő ruhadaraboknak vagy a kiegészítők szolid tárolóegysége, gardróbszekrénye legyen, például sportolás vagy főzés és vendéglátás során.Egyedi készítésű minimál stílusú gardróbszekrény

Egyedi készítésű minimál stílusú gardróbszekrény

A következő gigantikus gardróbszekrény méretével uralja a helyiség belső terét, ahová készítik, a pagodákat idéző összetétele dominánssá teszi, nem érdemes egyéb díszítő elemet alkalmazni mellette.

Az éppen belépő érkező vendéget az üvegfalú szoba felé tereli, ez lehet egyedi gyártású bútorokkal berendezett stúdiókonyha, edzőterem vagy télikert.Egyedi gyártású gardróbszekrény kis helyekre is

Egyedi gyártású gardróbszekrény kis helyekre is

Ez az aprócska gardróbszekrény arra készült, hogy csendben megbújva egy háló- vagy dolgozószoba végében várja gazdáját, őrizze ruhadarabjait, míg az alkalom adtán gyorsan átvedlik valami kényelmesebbe a napi feladatok után.Ennek tükrében gardróbunk mérete ugyan kicsi és barna színe gyakorlatilag bármi egyéb árnyalathoz maradéktalanul illik, belső berendezésének megosztását tekintve all round, mindenből van benne egy kicsi.

Egyedi gardrób iroda tárgyaló vagy ahová elképzeled

Egyedi gardrób iroda tárgyaló vagy ahová elképzeled

Ezt a beépített szekrényóriást egyértelműen olyan méretű és felhasználási céllal bíró helyiségbe szánjuk, ahol gyakran rendeznek étkezéssel egybekötött társasági eseményt. Tehát egy irodába a tárgyaló szobába.

A feladatra egyértelműen alkalmas, mérete szinte már túlzás, nem úgy az egyedi gyártású megoldásai. A padlózat szinteltolását nem követi, az alsóbb részen ezért hajolgatás nélkül elérhetőek az alul tárolt tárgyak.

Egyedi fényes fehér tolóajtós gardróbszekrény irodábaEgyedi fényes fehér tolóajtós gardróbszekrény irodába

Egyedi fényes fehér tolóajtós gardróbszekrény irodába

Ez a fényes fehér Indeco tolóajtós gardrób az előző ötletünk továbbvitelével készült, de az ellenkező végletet képviseli.

Simulékonyan beleolvad környezetébe, nem hivalkodik alapvetően nagy tárolóterével, pedig a tolóajtók adják ki gyakorlatilag a helyiség negyedik falát.

Egy egyszerű megoldással lopja be magát az aktívan jegyzetelők, skiccelők szívébe.

 A beépített szekrény fehér színű könnyített, fényes lakobell üveges tolóajtóira alkoholos filccel azonnal felróhatjuk gondolatainkat, elkerülve azok feledésbe merülését.

Egyedi barnás áttetsző Indeco tolóajtós gardróbszoba

Egyedi barnás áttetsző Indeco tolóajtós gardróbszoba

Ebből a sorozatból kétségkívűl ez a gardróbszekrény tervező- és- alkotóstáb kedvence. Az erős belső megvilágítás, a számos "rejtekhelyet" tartalmazó kis zug, a belső tér meghittsége egy elit designer ruhaszalon Indeco tolóajtós gardróbszekrényéhez teszi hasonlatossá, ahol egy művészember elmerülhet a válogatásban, vagy egy svájci bank csekkoló zsilipszéfjéhez, ahol nyugalomban szemlélheti meg valaki kincsetérő javait.

Egyedi almazöld színű tolóajtós gardróbszekrény

Egyedi almazöld színű tolóajtós gardróbszekrény

A fenti képen látható Indeco, fényes, almazöld tolóajtós gardróbszekrényről ismét az a benyomásunk támad, hogy feltétlenül egy aktív élettér részét kell képeznie.

Gondoljuk ezt abból, hogy színe élénk, négy, nagyméretű tolóajtajára filccel írhatunk is, a szokásosnál nagyobb mérete is ezt támasztja alá.