OPTIMA B WGlossy egyedi fürdőszobabútor

OPTIMA B WGlossy egyedi fürdőszobabútor

Elkészült a legújabb mosdószekrényünk 3d látványterve, melyet Szász Csaba a Szász-Design vezető tervezője készített.
Könnyed letisztult és rendkívül praktikus választás lehet egy átlagon felüli fürdőszobába azoknak, akik szeretik a minőséget és megbízhatóságot. Mivel egy fürdőszobabútoron nem érdemes túlságosan spórolni, hiszen a víz és a pára könnyedén tönkreteheti a nem megfelelő anyagokból készített bútort.


A BútorKovács a mosdószekrény gyártója, valamint a bútor tervezője, a Szász-Design, ajánlja a képen látható OPTIMA B WGlossy fürdőszobabútort mindazoknak, akik szeretik a megbízható minőséget. A két fiókos, vastagított tölgyfa tetővel készült, 2 db fényes fehér fiókkal szerelt fürdőszekrény egy optimális döntés lehet bárkinek, aki éppen most újítja fel fürdőszobáját.


A bútor méretét is egy átlagos fürdőszoba helyigényéhez szabta Szász Csaba, de természetesen egyedi méretben is elkészítjük. Alap, standard méretben 160 cm széles, 60 cm mély és 55 cm magas fürdőszobabútor, a mosdók és a csaptelepek nélkül bruttó 245.700.- forint.
A függesztett megoldásnak és a lassított záródású fiókoknak köszönhetően egy prémium minőségnek megfelelő szerkezet egy átlagos, középkategóriás fürdőszobabútor árával bír.
Természetesen a BútorKovács az egyedi igényeket is figyelembe vesszük, így a tető faanyaga és a fiókok színe is igény szerint megváltoztatható.
Megrendeléssel kapcsolatban keressen minket bizalommal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a +36 30 5049261-es telefonszámon.