Öreg vagy antikolt étkezőasztal inspiráció

Öreg vagy antikolt étkezőasztal inspiráció

Sok és mutatós étkezőasztalt láthattunk már hasonló stílusban, de nálunk ez magasan viszi a prímet. :) Ugyan magán az étkező inspiráción inkább egy modernebb konyhabútor mellé állította be a lakberendező, de mi inkább egy rusztikusabb és patinásabb enteriőrbe képzelnénk el.

Viszont, ha egy picit jobban megfigyeljük a konyha szerkezeti elemeit, akkor abban is észre lehet venni a modern és a rusztikus elemek keverését, ami igen csak ötletes és látványos megoldást mutat. 
Még közelebbről megvizsgálva ezen az étkező inspiráción a merész és egyben nagyon kreatív lakberendező a konyhasziget elejét, az étkezőasztalt és minden bizonnyal a konyhabútor ajtókat is, egy rusztikus, szürke fenyő deszkából készítette, amit egy speciális lakkal kezeltetett le a bútor gyártójával.Igen az "egyedi" bútor gyártójával, hiszen manapság az ilyen stílusú konyhákat nem hinnénk, hogy tömegtermelésben ontaná egy bútorgyár. Leginkább egy ötletes dizájner munkája lehet, akinek van egy jól bevált és kreatív asztalosa, aki otthon érzi magát a modern és a rusztikus stílusú bútorok készítésében.

 Végezetül pedig beszéljünk egy kicsit az étkező ékéről az öreg, patinás étkezőasztalról, amit a tulajdonosa vagy örökölt és szépen felújított, felújítatott vagy talált egy bútor webáruházat, ahol megvásárolhatta.
Azonban az sem kizárt, hogy van egy ügyes antikolt bútorokat gyártó cég, akik akár egyedi méretben legyártották, hiszen manapság egy jó asztalos bármire képes lehet. Csak meg kell találni a legjobbat. :)forrás: egyedi antikolt asztalok gyártója - ButorKovacs.hu