Ötletes és egyben látványos, bükkfa fiókos komód

Ötletes és egyben látványos, bükkfa fiókos komód

Optikai csalódást keltően rafinált ez az első pillantásra egyszerűnek tűnő fiókos komód, leginkább az egymáshoz képest síkban eltolt fiókok miatt, főleg, ha azokat nem teljesen toljuk be ( ez az ötlet gyakran kimarad, ha egy egyedi bútorral akarjuk fokozni szobánk enteriőrjét ).

A magas minőségű csiszolt és lakkozott fa bútorlemezek egyértelműen tudatosítják a szemlélővel, hogy magas minőségű asztalosmunkával áll szemben. A lakberendezők főleg minimalista inspirációjú, modern skandináv stílusjegyeket hordozó helyiségekbe ajánlják előszeretettel, leginkább dolgozószobákba, irodákba és osztálytermekbe. Az alacsony lábak miatt szinte beépített szekrénynek is tűnhet, és ez is hozzásegíti a monolit, mokány, tekintélyt sugárzó megjelenés eléréséhez.
Készítünk bármilyen stílusban, elsősorban fából, de esetenként bútorlapból is fiókos komódokat, egyedi méretben! Kérjen ingyenes ajánlatot elképzeléseire! Nekünk elég egy rajz, fotó, esetleg egy látványterv, illetve a kívánt szerkezet mérete és színe, melyek alapján az ajánlatot és a komódot is el tudjuk készíteni!forrás: egyedi, fából készült komódok gyártója - BútorKovács

kép: pinterest.com