Pasztel színű, vidéki stílusú konyhabútor enteriőr, tömör fából

Pasztel színű, vidéki stílusú konyhabútor enteriőr, tömör fából

Szász Csabi kollégánk egy újabb konyhabútor 3d látványterve, melyet a BútorKovács akár 3 hét alatt el is készít, ha megkapjuk a helyszín méreteit, melyre válaszként elküldjük Önnek ajánlatunk.
A konyhabútor egy szürkés kékes akril festékkel kezelt, tömör fa szerkezet, amely hűen tükrözi egy vidéki stílusú enteriőr hangulatát.


A konyha fa frontja egy bútorlapból készült vázra épült, amely ezáltal olcsóbb, de ugyan úgy biztosítja a szerkezet tartósságát és persze a vidéki hangulata is megmarad. Továbbá a korpusz, ezáltal sokkal tartósabb, mint egy fa belső.


Sok hasonló, festett konyhabútort készítettünk már, de mivel Szász Csaba lakberendező segítségével, akár előre is megálmodhatunk egy konyhai enteriőrt. Ezzel levesszük a terhet a megrendelő válláról és nem kell heteket egyeztetni a színről és a formáról, hiszen csak egy, méretezett helyszínrajzot kell küldenie.


Természetesen van lehetőség egyénileg testre szabni a konyhabútor szerkezetét, akár a színt vagy esetleg néhány apróbb módosítást.
Mindezt egy gyors egyeztetés után, Szász Csaba lakberendezőnk átrajzolja és küldjük is ajánlatunkat az elkészült konyhai enteriőrre együtt.


forrás: vidéki stílusú konyha enteriőr ötletek - BútorKovács

látványterv: Szász Csaba lakberendező