Pasztell színnel egyedi, beltéri ajtó?

Pasztell színnel egyedi, beltéri ajtó?

Sok és még annál is több piackutatást végeztünk beltéri ajtók kapcsán és rengeteg megoldással találkoztunk. Volt köztük jó, de akadt rossz konstrukció is. Utóbbi a fóliás kivitel, melynél bármi hiba adódik, akkor szinte javíthatatlan. Jobban mondva biztosan meglátszódik a hiba orvosolásának nyoma.


Ennek kapcsán is jött az ötlet, hogy mivel nagy divatot teremtenek a vidám és provence hangulatú pasztell színek, melyekkel egy egyedi beltéri ajtót is porfesthetünk és hiba esetén, könnyedén javíthatunk. Vízbázisú RAL színek melyek környezetbarát módon öltöztetnek fel egy beltéri ajtót és a javításuk is pofonegyszerű.
Azonban itt még nincs vége a repertoárnak a festés terén! Számos divatos megoldással készültünk, hiszen létezik ebből letisztult homogén porfestett felület, „handmade”, azaz kézzel festett és az antikolt.

Gyakorlatilag 2 +2, mivel az antikolt lehet homogén és kézzel festett is.
A festés után jöjjön a forma, amely egy igen fontos kérdés, hiszen nem minden megoldás érvényesül ezeknél a színeknél. Elsősorban a könnyed, letisztult szerkezeti elemek mutatnak igazán, melyekről egy következő cikkben részletesen írunk.


Addig is bátran kérhettek ajánlatot egyedi, beltéri ajtóra, melyet valamilyen RAL színskálából kiválasztott, pasztell színnel kezelhetünk.