Pasztell színű ágykeret, kockás kárpitozással, angol stílusban

Pasztell színű ágykeret, kockás kárpitozással, angol stílusban

Gondolhatnánk, hogy ez egy régi bútordarab, azonban a precíz megmunkálása és a legmodernebb, tartósan időtálló faanyagok és festékek ennek ellenkezőjéről árulkodnak. A manapság egyre feltörekvő púder vagy pasztel színek bármilyen enteriőrben jól érzik magukban, így bátran választhatjuk.
Az ágykeret kialakításában az angol stílus jegyeit ötvözi, hiszen apró lábai és elegáns megjelenése erre utal. Kárpitos ágykeret, amelynek nagy előnye, hogy bármilyen mintával és színnel feldobhatjuk, amit 2-3 évente is lecserélhetünk, ha újabb stílusra vágyunk vagy új mintával szeretnénk felfrissíteni a szobát.


A klasszikus stílusú ágykeretre jellemző ez a zárt stílus, amit a kárpitos fejvég mellett a szintén kárpittal ellátott ágyvég spékel meg egy kis extrával. Kiemelkedő gyöngyszeme lesz szobánknak, hiszen a díszes keret egyedi látványt nyújt. Meghatározó megjelenésével sokak kedvence ez a típus, melyet a megrendelő szinte teljes egészében saját ízlésére szabhat. Lehetőséged van a szín mellett a kárpit minta kiválasztására, így a választék tárháza igazán széles. Ha konkrét elképzelésed van az ágy díszítésével kapcsolatosan, annak kivitelezésére szintén van opció.


Ha szeretnéd megtartani a letisztult színeket és shabby chich stílust, bátran válasszunk csipkés és vászon anyagokat, virágmintás régies tárgyakat, nem túl sötét színben! Az élénk színek kedvelői pedig bátran választhatják az ágykeretet sötét színben, hozzá illő kiegészítőkkel.


Ha tetszik ez az ágykeret, nincs más dolgod, mint, hogy megrendeld az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36 30 504 9261-es telefonszámon.