Provence környezet és a country stílusú ágykeret hangulata keveredik -kiváló összhatás

Provence környezet és a country stílusú ágykeret hangulata keveredik -kiváló összhatás

Akár a svájci hegyekben, akár az olasz tengerparton ébrednénk szívesebben, ez az ágykeret tökéletesen ki fogja egészíteni a hely hangulatát.
Ez a klasszikus ágykeret egy sor stílus védjegyeit hordozza magában. Akár a country akár az angol stílus jellemző faanyag használatát is megemlíthetjük, hiszen a jó alapanyag és a hibátlan megmunkálás mindkét stílusra igaz. Az esztergált lábú keret a reneszánsz korokat idézik és ez a sokszínűség adja a bútordarab kellemes kisugárzását. Faragott lábai azt érzékeltetik, mintha egy régi filmből csöppent volna az alapvetően kifinomult színekkel rendelkező szobába.
Ha nem lenne elég ennyi stílus harmonikus keveredése, akkor a megfelelő kiegészítőkkel vintage stílust is varázsolhatunk a hálószobába. Bármelyiket is választjuk ki a számunkra legközelebb állónak, az ágykeretünk kihangsúlyozása céljából bátran használhatunk vászon és csipke anyagokat, felújított tárgyakat, és hangsúlyos geometriai formákat.
Az különleges stílusú ágykerethez természetesen különleges éjjeliszekrény dukál, így mindenképp fektessetek energiát abba, hogy a megfelelő darabokat együtt készíttessétek el, az említésre méltó összkép érdekében.


Ha kedvet kaptál ahhoz, hogy egy ilyen ágykerettel dobd fel a hálószobádat, kérd árajánlatunkat a következő elérhetőségeink valamelyikén: a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a +36 30 504 9261-es telefonszámon.