Provence-i fa asztalka esztergált lábakkal inspiráció

Provence-i fa asztalka esztergált lábakkal inspiráció

Legújabb étkező inspirációnk egy igazi kis gyöngyszem, amibe az egyik házi kedvenc is igen fontos szerepet kapott. :) Természetesen most nem a háziasszony cicájáról fogunk egy hosszabb lélegzetvételű cikket kerekíteni, hanem inkább az esztergált lábú, fehér, kinyitható fa asztalka kerül a középpontba.

Maga az étkező minden bizonnyal egy nyaralóban vagy egy kisebb lakásban kapott helyet.

Továbbá, ha jól látom, akkor túlságosan sok lakberendezőt és asztalost sem kellett bevetni az étkező kialakításához, hiszen ilyen kis asztalkát bármelyik lomisnál, aukciós portálon találunk.Ugyan egy picit át kell festeni, mert anno nem feltétlen ezekkel a színekkel gyártották a fa asztalokat, de ebből egy ügyes házigazda vagy éppen a háziasszony nem csinál túl nagy gondot. Kell némi festék, csiszolópapír, hígító és egy vagy kétfajta ecset, illetve néhány újságpapír, ami megvédi a padlót a lecsöpögő festéktől.

 A többi lakberendezési kiegészítőt is manapság már nagyon könnyű beszerezni, hiszen számos webáruházban találhatunk már jóformán bármit, amivel feldobhatjuk a lakás helységeit.

Fehér képkereteket, tálaló szekrényt és a székeket is a jól bevált aukciós oldalról vagy egy lakberendezési webáruházból biztosan be tudjuk szerezni.

Nem feltétlen szeretnénk mi magunk festeni vagy az aukciós oldalakat böngészni? Továbbá, ha nagyobbat más formájú és szerkezetű étkezőasztalt és tálaló szekrényt gondoltunk ki, akkor nincsen más megoldás, mint keresni egy provence-i bútorokat gyártó céget és egyedileg elkészíttetni.forrás: egyedi provence-i bútorokat gyártó vállalkozás - ButorKovacs.hu