Púder színű bejárati ajtó, azaz a pasztell őrület folytatódik

Púder színű bejárati ajtó, azaz a pasztell őrület folytatódik.


Virágkorát éli a pasztell színvilág. Mivel felhasználhatósága igazán sokrétű, ezért már az ajtók színének kiválasztásakor sem kell korlátok közé szorítani az aktuálisan kedvelt stílusunkat. A bejárati ajtók több funkciót látnak el, mint azt elsőre gondolnánk. Fontos szempont, hogy biztonságot nyújtson, és emellett hosszú távon megbízható működése legyen. A különböző stílusok feltörekvésével már az is számít, hogy milyen az ajtónk dizájnja, és illeszkedik-e az épületünk homlokzatához.

Az ajtó kinézetében ma már millió variáció érhető el, azonban a kivitelezése és az alapanyagok még mindig csak néhány típusra bonthatók le. A képen látható ajtó kiváló minőségű fa alapanyagból készült, így ez biztosítja a bejárati ajtó funkcióinak megfelelő működését. A fa alapanyag miatt az ajtó jól beilleszthető a meleg és mediterrán, továbbá a hűvös, minimál stílusok kedvelőinek ízlésvilágába, hiszen a színek számos variációban elérhetők.
Nálunk, a Bútorkovácsnál többféle méretben és stílusban, vagy akár egyedi kivitelezésben is készítünk kiváló minőségű bejárati ajtókat, hatalmas színválasztékban. Egyedi kívánságokkal is keressenek minket bátran!