Régi idők divatos fiókos komódja

Régi idők divatos fiókos komódja

A szerző bevallottan első benyomásaira hagyatkozik a bemutatásra kerülő termék jellemzésénél, azután foglalkozik az egyéb paraméterekkel, eddig meglehetősen nagy sikerrel.Jelen esetben ez a következő: a harmincas években egy art deco szalon sarkalatos pontja egy ilyen egyszerű fiókos komód lehetett, ilyenben kutathatott leleplező nyomok után Poirot, vagy az ötvenes évekbeli társa Maigret felügyelő.

Ekkorra azonban a tetején helyet foglaló világvevő rádiót felváltotta az elektromos működésű bakelit korongos lemezjátszó.

A terjengős ötletelés mellett nem elhanyagolható az a tény, hogy a viszonylag semleges megjelenés miatt a bútorgyártó meglehetősen sokat értékesít ebből a modellből lakberendezési célokra.


 Készítünk bármilyen stílusban, elsősorban fából, de esetenként bútorlapból is fiókos komódokat, egyedi méretben! Kérjen ingyenes ajánlatot elképzeléseire! Nekünk elég egy rajz, fotó, esetleg egy látványterv, illetve a kívánt szerkezet mérete és színe, melyek alapján az ajánlatot és a komódot is el tudjuk készíteni!forrás: egyedi, fából készült komódok gyártója - BútorKovács

kép: pinterest.com