Reneszánsz stíluscseppek modern köntösben

Reneszánsz stíluscseppek modern köntösben


Ez a klasszikus méretekkel rendelkező kárpitos ágykeret egy igazi különlegesség a termékpalettán. Formás kialakításának köszönhetően számos stílus kedvelői megláthatják benne a szépséget.
Az ágykeret legszembetűnőbb tulajdonsága az egyedileg faragott hajlított lábvégek, amely nem újdonság a piacon, hiszen régóta közismert ez a típus. Tekintélyt parancsol a megjelenése, ezért nem véletlen, hogy már a korábbi évszázadokban is készítettek ilyen ágykereteket, leginkább a gazdag urak részére. A hajlított lábvég mellett az ágykeret apró, kecskelábas kialakítása emlékeztet bennünket az angol stílusra, amelynek ez az egyik alapvető jellemzője.
A kiváló minőségű faanyag felhasználása mellett a kárpit is főszerepet kap az ágy megjelenésében. A fejvég kárpitozása extra kényelmet nyújt a használók számára. A kárpitot kiterjeszthetjük a lábvégre is, ha stílusunkhoz ez közelebb áll. E két anyagnak rugalmasságának köszönhetően az ágykertet különböző kárpit mintával és színben is elkészíttethető.


A képen látható ágykeret tökéletesen illik egy letisztult, pasztellszíneket előtérbe helyező szobában, ahol a megfelelő kiegészítők alkalmazásával egy igazán elegáns szobát kapunk. Ha egy bizonyos stílust 100%-ban szeretnénk képviselni, nem árt, ha az ágy mellé ugyanolyan formatervezésű éjjeliszekrényt és komódot és más kiegészítőket készíttetünk.
Ha számodra is ilyen egy álomszoba, hívj minket, hiszen nálunk minden kedvező áron elérhető.

Elérhetőségeink: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 30 504 9261-es telefonszámon.