Rusztikus előszoba enteriőr, cipős szekrénnyel öregített tölgyfából

Rusztikus előszoba enteriőr, cipős szekrénnyel öregített tölgyfából

Ismét egy újabb patinás enteriőr a lakberendező kollégánktól, Szász Csabától, akivel közösen tervezgetünk, illetve egyeztessük a gyártással kapcsolatos méreteket, anyagokat.
A legújabb enteriőr a konyha és a hálószoba után az előszobát mutatja be, amely egy rusztikus és patinás tölgyfából készült bútorokból áll. Méreteiben természetesen követik a szoba adottságait és a praktikumot szem előtt tartva lett kialakítva a 3d látványterven bemutatott előszoba.
Semmi csicsa vagy felesleges kiegészítő, mivel a hely maximális kihasználhatósága és a rusztikus stílus nem enged meg semmiféle „extrát”. Így ennek köszönhetően otthonos és élhető enteriőrt alakíthatunk ki, amely természetközeli és rendkívül barátságos.


A bútorok, illetve jobban mondva a komplett enteriőr 100 %-ig testreszabható és egyedi méretekben is megrendelhető. Tehát az egyedi igényekhez igazodva a BútorKovács 3 hét alatt elkészíti az enteriőrön látható bútorokat.


Amennyiben az előszoba enteriőr nem tükrözi elképzeléseit, akkor egy gyors egyeztetés után Szász Csaba lakberendező kollégánk „semmi” perc alatt átrajzolja és indulhat is a gyártás.


Ajánlatkéréseit az adott enteriőrrel kapcsolatban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre várjuk.
forrás: vidéki stílusú rusztikus előszoba enteriőr ötletek - BútorKovács
látványterv: Szász Csaba lakberendező