Rusztikus étkezőasztal Mádai Vivien ajánlásával

Elkészült legújabb rusztikus asztalunk, melyet patinázott felülettel rendelhettek meg bármilyen méretben. Legyen az standard 80x160 vagy éppen 90x200-as méret. Továbbá igény esetén hosszabbítható asztallappal is készítjük.
Az étkezőasztal a legtöbb helyen a lakás éke, amely körül zajlik az élet és központi szerepet kaphat a konyhában. Persze mindezek, akkor valósulnak meg, ha beleillik az enteriőrbe és jól elkülönül a többi bútortól. Az étkezőben a másik hangsúlyos bútor a konyhaszekrény, amely egy világos szín összeállítású modern darab vagy éppen lehet egy provence vagy vintage stílusú szerkezet is.
Egy rusztikus, repedt felületű, patinás asztalhoz manapság már a modern megoldásokat is bátran használják, ezért ehhez az asztalhoz szinte bármi illik. Akár még a fényes fekete is.
Így ezen lakberendezési terveket követve juthatott el hozzánk Mádai Vivien is, aki egy rusztikus felületű asztalt szeretett volna étkezőjükbe.
Mivel a BútorKovács már számos ilyen szerkezetet készített, ezért gyerekjáték volt összeválogatni a 150 vagy akár 200 éves anyagokból az asztal alkatrészeit. Sajnos a darabjai részletesebb előéletét nem ismerjük, de annyi biztos, hogy a lábak egy gemenci erdei híd lábai voltak. Persze nem mi bontottuk el, hogy valakinek az étkezőasztalában ékeskedjen.
Az asztal tölgyfából készült, mivel ennek lehet a leg patinásabb felületet adni. Persze megoldható mindez bükkből vagy akácból is. A BútorKovácsnál nincsenek kötöttségek, mivel nálunk a legfontosabb az egyedi igények kiszolgálása és a megálmodott bútordarab megvalósítása.


Tehát, ha szeretnél egy ilyen asztalt, egyedi méretben, akkor keress minket itt: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a +36 30 5049261-es telefonszámon.