Rusztikus fa asztal erdei kisházba vagy modern étkezőbe?

Rusztikus fa asztal erdei kisházba vagy modern étkezőbe?

Akár a kandalló melege mellett egy erdei kisházban, akár egy krémszínű bőr kanapé mellett egy posztmodern nappaliban, ez az antikolt fa asztal mindkét helyen tökéletesen megállja a helyét.
Lehetsz akár a letisztult darabok vagy akár a vintage stílus szerelmese, ezzel a gerenda lábas étkezőasztallal biztos nem fogsz mellé, hiszen mindkét stílus jegyeit magában hordozza. Hatalmas, robosztus kialakításának köszönhetően nagyfokú kényelmet biztosít mindenki számára. Mindemellett biztos lehetsz benne, hogy ezzel a darabbal, a magas anyagminőségének köszönhetően egy örök-társat választasz étkezéseidhez.
8 személyes (vagy kérésedre akár nagyobb) kialakításának hála, helyben nem lesz hiánya a Hozzád érkező vendégeknek. A rusztikus stílus megtartásához további fából készült bútordarabokat vagy tárgyakat válassz, amelyeket finom, kopottas színekkel párosíts!
Az étkezőasztal elkészítése komoly ismereteket és precizitást igényel, amelyet egy olyan tapasztalt bútorgyártó cég, mint a BútorKovács, tökéletesen el tud készíteni, az saját kéréseid és igényeid alapján!

Nem ijedünk meg az extra méretektől és kérésektől, keress fel minket, és segítünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 30 504 9261-es telefonszámon.