Rusztikus tárgyalóasztal, bontott gerendákból, azaz szakíts a jól bevált tucat megoldásokkal

Rusztikus tárgyalóasztal, bontott gerendákból, azaz szakíts a jól bevált tucat megoldásokkal

Minap keresett fel minket egy „új generációs játékosokból” álló cég, hogy szeretnének egy tárgyalóasztalt, ami csupa-csupa bontott gerendából áll és rozsdás vas lábai vannak. Természetesen állunk elébe, hiszen a tárgyalóasztalok piacán, hát eléggé tucat megoldásokat láthatunk és szeretnénk mi úttörők lenni a piacon.
Sok cég nem fektet nagy hangsúlyt az irodai bútorok megjelenésére és a legnagyobb hiba a tárgyalóasztal hétköznapi megjelenése. Költségként fogják fel, mert hiszen az is, de a hosszú távú stratégiában biztosan komoly marketing szerepe lehet.


Sajnos a tárgyalóasztalok piacán nem sok lehetőség adódik a látványos megjelenésre, hiszen az összes irodabútor gyártó cég egy standard megoldást erőltet, amit könnyedén le tud gyártani és sorozatgyártásra fogható.


Mi a BútorKovácsnál a kreatív, formabontó megoldásokat szeretjük megvalósítani, ahol fontos a szakértelem és az innovatív gondolkodás.
Így tehát gond nélkül le tudunk gyártani akár egy 6 méteres tárgyalóasztalt is, amit rusztikus, bontott tölgyfa vagy éppen borovi fenyő deszkákból, gerendákból készítünk.
Nem probléma a vas lábas megoldás sem, ahol a legtöbb esetben a rozsdás vagy éppen a szálcsiszolt rozsdamentes megoldást kell megvalósítsuk.


A felületi megoldások terén is sok-sok ötletünk van, de a laptopok és különböző táblagépek világában már egy koptatott felület is megengedhető egy tárgyalóasztalnál.
Hol találsz meg minket? Kérje ajánlatot a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy keress telefonon a +36 30 504 9261-es telefonszémon.