Rusztikus tölgyfa asztal provence környezetben

Rusztikus tölgyfa asztal provence környezetben

Az asztalok asztala, amely a régi hagyományokhoz mérten tömör tölgyfából készült. Egy igazán hangsúlyos és robosztus szerkezet, amely akár egy loft lakásba, illetve egy a képen is jól látható provence környezetbe is gond nélkül beleillik. 

Az étkezőasztal stílusát tekintve leginkább a country, magyarosan a vidéki stílusra hajaz, de akár egy komolyabb felületi koptatással akár a shabby chic kategóriába is besorolhatnánk.

Ugyan a szerkezet nem kimondottan egy könnyed hangulatú és ez az étkezőasztal tömegére is nagyon igaz, hiszen a tömör tölgyfa egy nagyon nehéz fafaj, illetve a szerkezeti elemek is komoly keresztmetszettel bírnak. Tehát nem a mindennapos ide-oda mozgatásra tervezték. 

Az asztal felületén szintén megpróbálták a country, patinás stílust érvényesíteni, hiszen az enyhén szúvas és az öregített, antikolt festés nagyon is hangsúlyosak.

Jelen esetben a provence környezet is egy nagyon jól kitalált enterior, hiszen a fehér falak és a világos padló is nagyon jól kihangsúlyozza az étkezőasztalt és gyakorlatilag minden szem így az étkezőre szegeződik.

Végül pedig hol is vásárolhatunk ilyen stílusban asztalokat?

Bútor gyártóként mi mindenképpen egy olyan céget javasolnánk, kiknek referenciái között találunk hasonló stílusú, country stílusú, antikolt felületű asztalt vagy egyéb más bútordarabot.
Mi a BútorKovácsnál teljes mértékben követjük a bútorgyártási stílusok mindegyikét és bővítjük tudásunk mind technológiai, mind pedig az új felületek kialakításának területén.
Ajánljuk tehát magunkat a BútorKovácsot, akik már sok éves tapasztalattal és számos technikai megoldással készít, akár kihúzható kivitelben is country stílusú, koptatott felületű asztalokat, bármilyen faanyagból.

Végül pedig ne feledje, bútort a gyártótól vásárolhat egyedi méretben, igényeihez mérten!forrás: country stílusú étkezőasztalok, öregített, koptatott felülettel – BútorKovács

kép: Pinterest