Rusztikus tölgyfa étkezőasztal inspiráció

Rusztikus tölgyfa étkezőasztal inspiráció

Rusztikus tömör tölgyfából készült étkezőasztal, provence-i környezetben. A legújabb étkező, illetve étkezőasztal inspirációnk egy nagyon divatos és közkedvelt anyagból, azaz tömör tölgyfából készült.

 A tölgyfa struktúrájának köszönhetően kifejezetten alkalmas minden olyan bútorhoz, ahol fontos a felületi keménység, hiszen akár egy asztalnál, akár egy hajópadlónál nagyon komoly igénybevételnek van kitéve. Számos szerkezeti előnyét tudnánk még felsorolni, de az leginkább a bútor gyártóknak lenne érdekes, akik ezt ezzel nyilvánvalóan tisztában vannak.A lakberendezőknek, illetve a kreatív háziasszonyoknak azonban a szín és a külső tulajdonságok a legfontosabbak és az asztalos oldja csak meg a kívánt formát és felületet. :) A képen látható étkezőasztal inspiráción is jól látszik, hogy ez egy igen csak régi tölgy anyagból készült, de a manapság használatos szakipari technológiáknak köszönhetően már elő is tudják állítani ezt a fajta rusztikus felületet. Persze ehhez meg kell találni a megfelelő bútorgyártó céget.

Maga az asztal egy gyártó szempontjából nem egy bonyolult darab, hiszen nem tartalmaz túlságosan komoly szerkezeti elemeket. Viszont a felület roncsoltsága, illetve roncsolása igen csak instabillá teheti az asztalt, ha nem megfelelően készítik elő az alapanyagot vagy nem erősítik meg, akkor hiába egyszerű a bútor, könnyedén "összedőlhet".Tehát nagyon fontos, hogy mielőtt megkeressük az asztalost, bútorgyártót, hogy készítsen nekünk egy rusztikus tölgyfa asztalt, előtte győződjünk meg arról, hogy biztosan el tudja-e készíteni. Nézzünk körül a weboldalán a munkái között, de a komolyabb cégeknél már a bútor webáruházukban is nézelődhetünk, illetve interaktív módon meg is rendelhetjük a bútordarabot, asztalt a kívánt színben én méretben.forrás: rusztikus tölgyfa asztal webáruház - ButorKovacs.hu