Rusztikus, fa étkezőasztal, modern környezetben

Rusztikus, fa étkezőasztal, modern környezetben

Sokaknak igencsak meglepő lehet, hogy egy modern, fényes konyhai környezetben belefutunk egy rusztikus, öregített étkezőasztalba.
2013 óta lehet találkozni ezzel az irányzatú lakberendezési stílussal, miszerint keverik a rideg, fényes felületeket, a meleg, otthonos felületekkel.
Milyen céljai is lehetek ezzel a lakberendezőnek?


Igencsak egyszerű a válasz, hiszen megpróbálja megtörni az egysíkú, véleményem szerint a nem igazán otthonos felületeket és egy kevés vidéki hangulatot próbált becsempészni.
Persze a perspektíván kívül sok más szempontot is figyelembe kell venni az enteriőr kialakításánál, hiszen fontosak a színek és a bútorok szerkezeti megoldásai, ergonómiája.
Fontos szerepet kapnak még a kiegészítők is, melyek szintén egy kis nyugodt hangulatot visznek ebbe a kis lakás életébe.

Készítünk bármilyen stílusban, elsősorban fából, de esetenként bútorlapból is étkezőasztalokat, egyedi méretben! Kérjen ingyenes ajánlatot elképzeléseire! Nekünk elég egy rajz, fotó, esetleg egy látványterv, illetve a kívánt szerkezet mérete és színe, melyek alapján az ajánlatot és az asztalt is el tudjuk készíteni!


forrás: egyedi, fából készült, rusztikus étkezőasztalok gyártója - BútorKovács

kép: pinterest.com