Rusztikus, shabby chic stílusú bejárati ajtó, koptatott festéssel

Rusztikus, shabby chic stílusú bejárati ajtó, koptatott festéssel

Rusztikus stílusú bejárati ajtó, koptatott színnel. Egyszerű felületi koptatással, vagy antikolással is elérhetjük a képen látható bejárati ajtó különleges hatását. Ezt a kivitelezést olyan házakba vagy lakásokba ajánljuk leginkább, ahol sok a fa alapanyagból készült berendezés, hiszen így adja meg az igazán otthonos, természetes esztétikumot. Nem kell attól tartani, hogy az antikolt kivitelezés idővel veszít kinézetéből, hiszen a megfelelő kivitelezés után hóban-fagyban, vagy akár a nyári tűző napon is megállja a helyét.


Azért is érdemes a fa bejárati ajtók mellett dönteni, mert a sokszínű variálhatósága és az esztétikai megjelenés mellett, magasfokú biztonságot és kényelmet is jelent a  családunk és környezetünk védelme érdekében. Több ponton biztosított, hőszigetelt ajtókról beszélünk, amelyek egy életen át jó szolgálatot tesznek a megrendelőik számára. Egy különleges stílusban kivitelezett bejárati ajtó is ugyanazt a biztonságot képes nyújtani, amelyet kevésbé kirívó társai.

Miért ne lennél egyedi, ha megteheted? Ne félj az üvegezéstől, és a feltűnő színektől, hanem használd ki, hogy a kiváló fa alapanyag mindezt lehetővé teszi számodra! Keress fel minket, és kérd árajánlatunkat, az egyedi elképzeléseid alapján!