Shabby chic stílusú fiókos fürdőszobabútor tölgyfából

Shabby chic stílusú fiókos fürdőszobabútor tölgyfából

Íme az ország első, esetleg a második, de talán a harmadik mediterrán stílusú, tömör tölgyfából készített fürdőszobabútora, antikolt felülettel.

Manapság már rengeteg stílusirányzat bútorai közül válogathatunk a különböző lakberendezési stúdiókban vagy éppen egy komolyabb bútorboltban. Azonban a mediterrán vagy éppen a rusztikus formavilágot követő fürdőbútorokat webáruházakban még viszonylag ritkán vásárolhatunk.

Pláne, ha még egy kicsit a shabby chic stílus jegyeit is magában hordozza. 

A BútorKovács, így úttörő ezen a téren, hiszen ilyen stílusban (az a shabby chic vagy mediterránban, esetleg rusztikus) piackutatásunk szerint nem találunk olyat, ahol közvetlen a bútorgyártó webáruházából vásárolhatunk rusztikus fürdőszobabútort a mosdónk alá.Az ország több pontján vannak már fürdőszobaszalonok és sok cégnek van már webáruháza is, de ott leginkább a tömegtermékek mennek, melyek leginkább a minimál stílusirányzatot képviselik.

 Viszont véleményünk szerint a legolcsóbb és leghatékonyabb bútorvásárlási megoldás, ha közvetlen a mosdószekrény gyártójától rendelünk. Ilyenkor akár egyedi bútort is rendelhetünk az általunk meghatározott méretben.Amennyiben szeretné, ha fürdőszobája egy igazi mediterrán hangulatot idézne vagy esetleg a rusztikus, shabby chic vonalat képviselné, akkor keresse a BútorKovács fürdőszobabútor webáruházát vagy kérjen egyedi ajánlatot.forrás: shabby chic stílusú fürdőszobabútorok webáruháza - BútorKovács