Stílusos akciós bútorok, interaktív köntösben

Stílusos akciós bútorok, interaktív köntösben

Stílusos akciónk keretein belül, néhány a termékfotózásért készült bútordarabot kínálunk eladásra. Akciós bútorainkat kizárólag a Facebook applikációnkon keresztül tudod megvásárolni, melyet IDE KATTINTVA találhatsz meg. 

Fontos információ továbbá, hogy ha KÖVETED / LÁJKOLOD az oldalunkat, akkor további 1000.- forint kedvezményt adunk! 



Tehát az interaktív akciónk lényege, hogy minél gyorsabban és marketing szempontból a leghatékonyabban adjunk el, néhány bútordarabot. Persze erre a legjobb lenne egy nyereményjáték, aminél csak be kell regisztrálni, majd értesítenek, hogy nyertél.

Viszont a BútorKovács nem adja azért ilyen könnyen magát! :)



Sajnos manapság kevés cég teheti meg, hogy egy 150.000.- forintos ágyat csak úgy kisorsoljon. Főleg akkor, ha nem a nagyi nyeri meg. :)

Talán majd karácsonykor izzítunk egy ilyen nyereményjátékot, amiről mindenkit időben értesíteni fogunk.

 Szóval, visszatérve a Facebook applikációnkhoz a következőket kell tenned, hogy a tiéd legyen az az egy vagy esetleg kettő darab ágykeret vagy bortartó, illetve akár egy mediterrán stílusú fürdőszobabútor...



Lépj be az applikációba és szavazz, majd oszd meg a terméket és kérd meg a barátaid, ismerőseid és a nagyit, hogy szavazzanak arra a termékre.

Miért? Mert a legtöbb szavazatot kapott terméket tudod csak megvásárolni, a határidő lejárta után, akár fél áron.

Tehát nincsen más dolgod, mint szavazni, megosztani és megvárni a szavazás lezárását, melyet az applikáció felső részén olvashatsz.





A szavazás lezárását manuálisan végezzük, a lejárat napján pontban 10:00-kor. Szóval, aki hajlandó szavazni, valamint figyelni a lezárás napján az applikációt, akkor könnyen lehet, hogy neki lesz fél áron egy ágya esetleg egy mediterrán fürdőszobabútora.

Játssz a BútorKovács interaktív applikációjával és vásárolj akár fél áron!

Sok sikert kívánunk! Üdvözlettel a bútorgyártó, azaz a BútorKovács! ;)