Tölgyfa étkezőasztal provance-i környezetben inspiráció

Tölgyfa étkezőasztal provance-i környezetben inspiráció

A legújabb étkezőasztal inspirációnk egy modern tömör tölgyfából készült asztal. Ugyan ez egy modern környezetbe illő bútordarab lenne, de a legtöbb esetben a lakberendezők már bátran beillesztik egy provance enteriőrbe is. 

Semmi csicsa, az étkezőben a letisztult, egyszerű formák kaptak hangsúlyos szerepeket, mivel egy nyugodt élhető lakás élményvilágát szerette volna megteremteni a lakberendező. A hatalmas ablakok és a fehér falak, rendkívüli módon kitágítják az étkező helység térérzetét. Sokan szeretnének egy ilyen fényárban úszó hangulatos kis "kuckót" építeni, de a legtöbb lakás étkezőjének a kialakítása a nyílászárók elhelyezésén, illetve meglétén áll vagy bukik.

Ugyan, akkor sem kell csüggednünk, hogyha nincsenek ilyen nagy ablakaink, mivel a fehér falak és a világos hajópadló is remekül tágítja az étkezőnk térérzetét.

A legtöbb esetben, kétséget kizáróan az étkező helységének a falak és a nyílászárók megléte vagy hiánya okozhat komolyabb fejtörést. Szerencsére a többi rész, azaz a hidegburkolat vagy hajópadló lerakása, illetve az étkezőasztal gyártása és a székek beszerzése már jóformán csak egy rutin feladat, ha ismerünk egy jó lakberendezőt vagy egy komolyabb bútorgyártó céget.Bármelyik módszert is választjuk, azaz felkérünk egy lakberendezőt, illetve felkeresünk egy étkezőasztalokat gyártó céget, akkor is nézzünk utána, hogy milyen bútorokat gyártottak már eddig.

Tehát választhatunk bármilyen enteriőr inspirációt vagy akár csak egy étkezőasztal ötlet képére bukkant rá valahol, küldje el egy komolyabb bútorgyártó cégnek és talán rövid határidővel meg is valósíthatják álmai asztalát.forrás: fából készült étkezőasztalok gyártója - ButorKovacs.hu