Tölgyfából készült 12 személyes gerenda asztal

Tölgyfából készült 12 személyes gerenda asztal

A multinacionális cégek tömegkínálata mellett, egyre népszerűbbek a kézzel készített, otthonosabb hatást keltő bútorok. Ez nem csak a konyhabútorokra és kisebb berendezésekre vonatkozik, hanem az ajtókra, asztalokra is. Az utóbbi években többen keresik a minőségi, tömör fából készült konyhaasztalt, ami egy egész életen át társuk lehet az étkezőben. A műanyag, billegő lábú konyhaasztalok ideje lejárt. A BK-BOLZANO elnevezésű, rusztikus kinézetű étkezőasztal, jó minőségű tölgyfa gerendából készült, ami a tömör fának köszönhetően masszív, és így biztosítja a kényelmet mindenki számára.


A BK-BOLZANO, egy olyan patinás felülettel rendelkező, antikolt étkezőasztal, ami számos stílusváltozatban megállja a helyét. Az elkészítés módját tekintve, ami a gerendát illeti, a rusztikus stílus áll hozzá a legközelebb. Az egyedisége miatt egy sötétebb színnel a minimál stílusba is könnyedén beilleszthető.


12 fő kényelmes elhelyezését biztosítja ez az étkezőasztal, ezért tökéletes választás a nagyobb családok számára, de azoknak is, akik szeretik a baráti társasággal kényelmesen, otthoni körülmények között eltölteni az időt. Egy bőséges vacsorának, vagy egy 12 fős kártyaparti főszereplőjének is kiváló választás a BK-BOLZANO. Ha a Te szívedben - és étkeződben - is helye van egy ilyen egyedi méretű, impozáns étkezőasztalnak, akkor keresd a Bútorkovácsot!