Törtfehér, provence, rusztikus egyedi ágykeret minden méretben

Törtfehér, provence, rusztikus egyedi ágykeret minden méretben

Egyik kedves ügyfelünk küldött nekünk egy képet, hogy készítsük el neki álmai ágykeretét, amely egy tört fehér, rusztikus stílusú, antikolt ágykeret.


A kért méret a 180x200-as egyik standard kivitel, amely egy átlagos méretnek számít az ágykeretek között. Ugyan a legkeresettebb a 160x200-as méretű franciaágy, melyből már néhány darabot elkészítettünk minimalista és rusztikus stílusban egyaránt.


A képen látható, mondhatni provence stílusú, egyedi ágykeret egy tökéletes választás azoknak, akik egy otthonos és élhető, nyugodt otthont szeretnének. Az ágy tökéletesen belepasszol egy rusztikus hálószobai enteriőrbe, ahol akár még néhány antikolt bútordarab is helyet kaphat.
A franciaágy anyagát tekintve bükkfából és MDF lapból készül, hogy a lehető legtartósabb és strapabíróbb megoldást biztosítson. Ennek tükrében 2 év garanciát is vállalunk a szerkezetre.


Az ágy felületének festését tekintve többféle megoldást is kínálunk, hiszen a tört fehér szín mellett bármilyen RAL színnel porfesthetjük az ágykeretet. A festés tekintetében is kétféle megoldást kínálunk, amely egy homogén porfestett és egy rusztikus kézzel készített felületet jelent.
Az ágykeret árát tekintve pedig szintén egy átlagos árfekvés, hiszen egy ilyen rusztikus kivitelnél az egyedi munka ára az valamivel drágább, mint egy gyárban készült szerkezeté.