Vidék-rusztikus-rattan-provence, mindez egy étkezőben

Vidék-rusztikus-rattan-provence, mindez egy étkezőben

Vidéki –rusztikus –rattan –provence, amely mind jellemzi a legújabb étkező enteriőrt. Sokaknak szinte már látatlanban is biztosan megfelelne az elképzelt asztal és a hozzá tartozó kiegészítők.
Bútor gyártóként szinte minden nap keresgélünk munkáinkhoz inspirációkat interneten és a legtöbb esetben csak néhány stílussal kapcsolatos kulcsszó beütése utána máris elénk kerül egy hangulatos, provence-i enteriőr inspiráció.


Szerencsére az összeállítás nem tartalmaz különleges kiegészítőket, csak a fa étkezőasztal és a hozzá tartozó székek valamint a háttérben „megbújó” polc, ami megdolgoztatna egy a provence-i bútorgyártásban tapasztalatlan bútorkészítőt.


Szerencsére minket a BútorKovács-ot, különösebb fejtőrés nélkül érintene egy felkérés, hogy az alábbi vidéki, koptatott felületű étkező enteriőrt „alkossuk” meg.
Ugyan ezen felületi megoldások sokkal komplikáltabb szerkezeti megoldásokat és illesztési pontosságokat igényelnek, de az általunk elkészített eddigi bútorok és a kreatív gondolkodásmód nagyon is megkönnyíti a megvalósítást.


Sokan azt gondolják, akik ilyen jellegű vagy akár shabby chic stílusú bútorokat szeretnének gyártatni, hogy csakis régi öreg, kopott faanyagból készülhetnek. Szerencsére a fejlődő asztalosipari technológiáknak és a kreatív szakemberek, fantáziadús hozzáállásának köszönhetően a BútorKovács már bármilyen öregített felületet létre tud hozni. Pontosabb véleményünk szerint a helyes kifejezés az inkább már az alkotás szó, hiszen itt nem futószalagon készülnek a bútorok, hanem kizárólag kézzel az asztalos kézügyességére bízva.
Tehát ennek az asztalnak a megalkotása, illetve a többi bútordarab legyártása is szín tiszta asztalos munka, melyet nyugodtan a BútorKovács-ra bízhat.
Ajánljuk tehát magunkat, ami ugyan nem mindenkinek túlságosan hiteles, de a számos referencia munkánknak köszönhetően biztosan meg tudjuk győzni arról, hogy minket válasszon akár az alábbi rusztikus és provence-i enteriőr megalkotására is.
Végül pedig ne feledje, bútort a gyártótól vásárolhat egyedi méretben, igényeihez mérten!

forrás: vidáki, stílusú étkezőasztalok, öregített, illetve koptatott felülettel – BútorKovács
kép: Pinterest