Világos pasztell színű beltéri ajtó egyedi méretben

Világos pasztell színű beltéri ajtó egyedi méretben

A képen látható konyha a modern kor egyik felkapott stílusában készült. Ki mondta, hogy a Vintage és Provence stílusokhoz nehéz bejárati ajtót választani, ha az közvetlen a konyhába nyílik? Nem kell, hogy a csúnya, műanyag nyílászárók lerombolják az összképet, hiszen fából, tökéletesen odaillő ajtó készíthető.


Mi az előnye a fából készült beltéri ajtóknak? Sokkal természetesebb hatást kelt, mint műanyag társai, és szinte minden stílusba könnyen beilleszthető. Nagyfokú variálhatóságának köszönhetően egyedi formák, minták kivitelezése sem okoz gondot a készítőnek. A már jól megszokott természetes színek mellett előtérbe kerültek a Provence stílus pasztell színei, így ezek a beltéri ajtók már ezekben az egyedi színekben is elérhetőek.

Az esztétikum mellett, egy bejárati ajtó esetében nagy hangsúly van a biztonságon is, amelyet az időtálló és kiváló minőségű fa alapanyag illetve a gyártás során előkészített biztonságtechnikai felszerelések garantálják! Ha Te is szeretnéd stílusodat egyedi gyártású bejárati ajtóval lenyűgözővé tenni, keress minket bizalommal, és kérd árajánlatunkat!