Világos, könnyed formavilágú konyhabútor

Világos, könnyed formavilágú konyhabútor

Szász Csabi és a BútorKovács segítségével megvalósíthatjuk az alábbi konyhabútor látványtervet, amely egy bútorlapból készült, kedvező árfekvésű megoldást biztosít.
Bútor felépítése, azaz a korpusza a legtöbb esetben sima fehér bútorlapból készül, melynek következtében a teljes szerkezet ára valamivel kedvezőbben alakul. Természetesen a látszó részek, mint például a felső elemek alja és a szélső oldalak az előre egyeztetett színek.
A konyhabútor váza tehát egy olcsóbb, de minőségi megoldás, melyre az ajtók és a fiókok kerülnek különböző vasalatokkal. Itt fontos azonban egy komoly árkalkulációt végezni, hiszen a kényelmi szempontok nagyon ár érzékenyek, mivel a minőséget itt is érdemes megfizetni. A konyhai vasalatok terén, legyen az fiók vagy ajtó, illetve egyéb tároló elem a Kesseböhmer, illetve a Blum vasalatait ajánljuk. Ezek a bútorszerelvények a prémium minőséget képviselik, megfizethető áron.


Csaba által megálmodott konyhai enteriőrbe számos helyre beépíthetünk akár egy Kesseböhmer kamraszekrényt vagy éppen a sarkoknál tudunk egy kihúzható, kihajtható sarokpolcot, amely szintén a német cég gyártmánya. Ezekre a szerkezetekre 3 év garanciát ad a gyártó, de tapasztalataink szerint 10 év múlva is ugyan olyan könnyedén mozog bármelyik szerelvény.
A vasalatok pontos egyeztetése után a munkalap és a mosogató valamint a beépíthető gépek átbeszélése maradt. A legtöbb esetben a konyhabútor munkalapját a csempe kiválasztása és a front meghatározása után érdemes kiválasztani. Mivel munkalap egy dekorit lemez, így gyakorlatilag, ha csak a tartóssági szempontokat vizsgáljuk, akkor bármelyiket választhatjuk. Viszont, ha az asztalosra hallgatunk, akkor nem feltétlen a fényes kivitelt választjuk, mert azon hamar meglátszódik a legapróbb karc is. A legtöbb esetben a prégelt vagy egy strukturált felületet szoktunk javasolni.


Miután megvan a munkalapunk a konyhabútor korpusza és a frontja, valamint a vasalatok is, ezután már csak a csempét kell kiválasztani. A látványterven Csabi egy szürkés, fa mintázatú greslapot választott, amely pontosan beleillik a konyhabútor egyszerűbb formavilágába.


Végül és nem biztos, hogy az utolsó kiválasztandó szerkezeti elem az a fogantyú, amely a legtöbb esetben a leghosszadalmasabb feladat, ismerve a kínálatot. A fogantyúkból a lakberendező kollégánk egy hosszabb lyuktávolságú, széles, króm fogót választott.


Miután már tényleg mindent sikerült meghatározni a konyhabútorral kapcsolatban, akkor Szász Csaba kollégánk elkészíti a látványtervet, majd az után újra minden pontosítva készülhet a bútor, melyet a BútorKovács készít, megfizethető áron.


A kivitelezéssel és a bútorokkal kapcsolatban érdeklődhet a BútorKovács-nál a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
Lakberendezéssel és 3d látványtervezéssel kapcsolatban pedig SZÁSZ CSABA kollégánkat keresse a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.