Vintage asztalcsoda country stílusban faragott lábakkal

Vintage asztalcsoda country stílusban faragott lábakkal

Egy újabb asztalcsodát találtunk a pinteresten, ahol már szinte csak provence és country stílusban kerülnek fel szebbnél szebb berendezett otthonok, melyek igazán élhetőek és számos praktikus megoldással bírnak.


Az alábbi asztal is számos régen elfelejtett megoldást rejt, melyet a fejlődő asztalosipari technológiáknak köszönhetően könnyedén reprodukálni tudtak.
Mivel a szerkezet tömör fa, ezért a lábak faragott, esztergált technikával készültek, melyek a régi népi bútorok hangulatát idézik. Manapság már számos formát képes megvalósítani egy igazi bútorgyártó cég, mint a BútorKovács is.
Az étkezőasztal további elemei is mind-mind a régmúltat idézik, miszerint a kávában megbújó fiók és a vintage stílusú, koptatott technológiával készített asztaltető igazán vidéki hangulatot idéz.
Végül pedig a koptatott fehér lábak és a kontrasztos tető együttes látványa hívja fel igazán a figyelmet erre a country, de leginkább vintage stílusú asztalra, melyet egy a trendeket követő bútorgyártó cég könnyedén el tud készíteni.


Ajánljuk tehát magunkat a BútorKovácsot, akik már sok éves tapasztalattal és számos technikai megoldással készít, akár kihúzható kivitelben is vintage asztalt, akár country stílusban is. Természetesen a faragott, esztergált lábú étkezőasztalokat szigorúan csak tömör fa alapanyagból készítjük.


forrás: vintage étkezőasztalok, country stílusban – BútorKovács

kép: Pinterest