Vintage vagy shabby chic rajongó vagy? Ezt az asztalt imádni fogod!

Vintage vagy shabby chic rajongó vagy? Ezt az asztalt imádni fogod!


Nem túl hivalkodó, mégis megcsodálják. Ez jellemző erre a vintage stílusú, faragott lábas asztalra, amely hűen tükrözi a hozzáillő retro stílusjegyeket.
Ha egy visszafogott, de kellemes enteriőrre vágyunk, tökéletes választás ez az egyedi, esztergált lábas antikolt asztal. A vintage és shabby chic stílusok kedvelői számára ez az asztal egy igazi ikon. Egyszerű, mégis tekintélyt parancsol a helyiségben.


Fehér, precízen megmunkált lábaival és természetes hatású barna asztallapjával könnyedén belopja magát az emberek szívébe. A ma már elterjedt asztalosipari technológiák lehetőséget nyújtanak arra, hogy a számunkra legjobban tetsző formákat készíttessük el, ezzel biztosítva bútordarabunk egyedi megjelenését.  
Az asztal sajátos kialakításának köszönhetően akár 12 személyesre is bővíthető, amely növeli a kisebb-nagyobb összejövetelek komfortját. Ha az asztalhoz hasonló stílusú székeket és kiegészítőket vásárolunk, biztosan lehetünk benne, hogy 100%-os vintage összhatást kapunk!


Ha ezt az esztergált lábú, étkezőasztal csodát választod, bátran használj a pasztellszínek mellett élénkebb színeket is, amivel igazán egyedi hatást kelthetsz a stílus alapvető jegyein belül. Ha beleszerettél vagy kialakult benned egy kép hasonlóról, kérd árajánlatunkat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 30 504 9261-es telefonszámon.