Webshopunk bútora a tömör fából készült antikolt fehér kárpitos fotel

Webshopunk bútora a tömör fából készült antikolt, fehér, kárpitos fotel, mely egy igazán látványos és kényelmes fotel.Elkészült az ország első, angol stílusú, kárpitos fotelja, amely most bevezető áron kapható. 

Az elkészítése hosszú tervező és sablonmunkát vett igénybe, hogy megtaláljuk a legkedvezőbb és egyben leglátványosabb formát, melyet tömör fából alakítottunk ki.

A kárpit anyag felkutatása is hosszú keresgélést vett igénybe, mivel Baján sajnos nem sok lehetőség és választék van, mivel ezek az anyagok nagyon drágák. Az árával kapcsolatban mind eddig ezt is hittük, de sikerült találni egy igen kedvező árfekvésű kárpitokkat forgalmazó céget, melynek termékeit hamarosan webshopunkban is megvásárolhatod.

A fotel fenyő tömör, fából készült, melyet egy tört fehér, Milesi felületkezelő anyaggal festettünk le, majd néhány eszköz segítségével az éleken koptattuk, hogy egy igazán régies, antik hatást kelltsen.A fotelből egyedi igények szerint készíthetünk bármilyen színűt, illetve a kárpit anyaga is tetszőlegesen választható. Előzetes igényeket egyedi ajánlatkéréssel, kérlek küld el nekünk az oldalon található emailcímre vagy hívj minket telefonon!