ZERMATT-ANTIK 10 személyes bontott gerenda asztal a BútorKovácstól

ZERMATT-ANTIK 10 személyes bontott gerenda asztal a BútorKovácstól

Szeretnél egy asztalt, aminek története van? Szeretnél egy asztalt, ami mellett éveken át üldögélhet az egész család? Szeretnél egy asztalt, ami mellett az unokáid is hallgathatják a történeteid?


Megtaláltad. A két világháborút is megélt faanyagból készítettünk egy 10 személyes, bontott gerenda asztalt, melynek patinás külseje, autentikus látványa adhatja az étkezőnk otthonosságát.


A robosztus 20x20 cm vastag lábak és a közel 7 cm vastag tető, teljesen elnyűhetetlenné, mondhatni örökössé teszi az asztal szerkezetét.
Az oldószermentes és bőrbarát felület pedig magas kopásállóságú strapaíró megoldást nyújt a mindennapi használatból fakadó behatásoknak. Természetesen gond nélkül felújítható és nem igényel szakértelmet.


A speciális szerkezeti megoldásoknak köszönhetően nem billeg, nem mozog, sőt! Akár még a családot is elbírja, ha elfajulna az esti buliban a hangulat.
Mekkora méretben készülhet, ha nem elég tágas az étkezőnk? Sajnos a robosztus szerkezet nem feltétlenül engedi meg a rövid kivitelt, de talán még a 2,5 méteres hossz nem töri meg a látványt.


A maximális hosszát pedig az étkezőnk mérete határozza meg, mivel akár 8 méteres verzióban is készülhet az egyedi igényekhez igazítva.


A BútorKovács csapata bármekkora méretben elkészítheti ezt a bontott gerenda asztalt, amely sok-sok éven át az étkezőnk éke lehet.