TerraceArtist pergola CASTLE 7x4 méteres

TerraceArtist pergola CASTLE 7x4 méteres

Miért válaszd inkább a TerraceArtist pergola terasztető közül a CASTLE (7x4 méter)? Néhány fontosabb paraméter és egyéb a fával kapcsolatos jellemző extra tulajdonságok.


I. osztályú borovi fenyő szerkezeti elemek, melyek a speciálisan hossztoldott és tömbösített megoldásnak köszönhetően 99 %-ban repedés és tekeredés mentesek, fém (rozsdamentes) tartó és rögzítő elemek, felületkezelés tetszőleges Milesi vékony lazúrral 2 rétegben, víztiszta polikarbonát tető és a hozzá tartozó leszorító, illetve végzáró elemek, robosztus fa oszlopok, rétegragasztott szerkezettel, rozsdamentes fém talpban.

Megelőző munkálatok a terasztető beszerelése előtt!

Szükséges továbbá a szerkezet tartó oszlopai alá egy 20x20 cm befoglaló méretű, illetve 60 cm mély vasbeton alap. Igény esetén szakembert tudunk ajánlani vagy előre elkészítve a helyszínre is szállíthatjuk a kész pergolával együtt.


Vörösfenyő vagy WPC teraszburkolat alá további betonozási munkálatok szükségesek, amihez a burkolati anyagok párnafáit rögzítjük.


A szerkezet tetőmérete 7 x 4 méter, melyre víztiszta polikarbonát tetőt szerelünk.
A fából készült szerkezetek a Milesi kültéri, vékonylazúr felületkezelő anyagaival festjük, amely az XGT termékcsalád színeit jelenti.


A pergola tartó oszlopainak rögzítéséhez saját készítésű fém szerkezetet használunk.
A terasztetőre 5 év garanciát vállalunk!A szállítással és az összeszereléssel kapcsolatos árakról és a megrendeléshez szükséges információkról az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen vagy a +36 30 5049261-es telefonszámon érdeklődhet.