BK-AMSTERDAM minimalista fém lábas asztal rusztikus tetővel

BK-AMSTERDAM minimalista fém lábas asztal rusztikus tetővel

A BK-AMSTERDAM asztalunk egy igazi különlegesség, amely extravagáns, mondhatni futurisztikus megjelenést kölcsönöz az étkezőnek vagy éppen egy amerikai konyhás nappalinak.
Futurisztikus, jövőbe mutató vas láb szerkezet, melyet itt most feketére, de egyedi igények szerint bármilyen RAL színre porfesthetünk vagy akár krómozhatjuk is. A festés a speciális égetési technológiának köszönhetően több évig megőrzi az asztal új megjelenését.


Az asztal teteje is több technikával készülhet, mivel a modern és akár a rusztikus is együtt megfér egymás mellett. A képen látható tető egy „egyszerű” minimalista formájú, de mostanában már divatosabb a rusztikus, koptatott felületű.
A méretek tekintetében is, mint minden asztalnál egyedi megoldásokkal gyártunk bármekkorára. Így a kisebb 6 személyestől, egészen a 12-16-18 vagy akár a 20 személyes méretig is el tudunk menni.


Rendeljen étkezőasztalt a gyártótól, melyet az Ön igényei szerint alakítunk ki, színben és méretben, valamint nem utolsó sorban felületi struktúrában. Rövid határidőkkel és pontos, precíz munkával várja megrendelését a BútorKovács.hu csapata!


Cégeknek (étterem, pub, kávézó…irodaház…) több darab rendelése esetén egyedi kedvezmények!