BK-HAMBURG antikolt ipari stílusú bontott gerenda asztal

BK-HAMBURG antikolt ipari stílusú bontott gerenda asztal

A BK-HAMBURG asztalunk egy igazi gyöngyszem az ipari stílust kedvelőknek. Enyhén robosztus káva szerkezet, vastag asztallap és egy fém összehúzó pálca. Mindez persze egy rusztikus, strukturált felülettel és egy speciálisan erre célra bekevert festékanyaggal kezelve.


Gyakorlatilag bármekkora méretben legyártható, ipari asztalcsoda, melyet az egyedi igényekhez igazítunk a gyártás során. A legkisebb rendelhető méret 180x80-as. Ennél a típusnál fontosak az arányok, amit leginkább a befoglaló méretek befolyásolnak.
A maximális asztal méretet pedig a helység és az oda vezető út lehetőségi szablyák meg. Így tehát egy 320 cm hosszú asztalt is könnyedén legyárthatunk, de nem ez lenne a maximális hosszúság. Ipari stílusú asztalból már gyártottunk 410 cm hosszút is.


Az asztal anyaga, minden esetben keményfa, hogy egy életen át kiszolgálja a családot.


Rendeljen étkezőasztalt a gyártótól, melyet az Ön igényei szerint alakítunk ki, színben és méretben, valamint nem utolsó sorban felületi struktúrában. Rövid határidőkkel és pontos, precíz munkával várja megrendelését a BútorKovács.hu csapata!


Cégeknek (étterem, pub, kávézó…irodaház…) több darab rendelése esetén egyedi kedvezmények!