BK-PARIS esztergált lábas fa asztal rusztikus kivitelben

BK-PARIS esztergált lábas fa asztal rusztikus kivitelben


A BK-PARIS étkezőasztalunk egy igazi kis gyöngyszem, melynek kecsessége és eleganciája példaértékű. Mindezek mellett pedig egy masszív és megbízható asztal, mely elsősorban keményfából készülhet, egyedi méretek alapján. Az asztal szerkezeti elemi közül a láb CNC géppel esztergált, míg a tető és a többi alkatrész 100 %-ban kézzel készített, rusztikus, koptatott felületű.


Az asztal mérete és a színe is az egyedi igényekhez igazodik, így ennek értelmében az esztergált lábak mintázata is testre szabható. Számos esztergálási mintával tudunk szolgálni, melyek nem feltétlen befolyásolják az étkezőasztal árát. Az asztal átlagos mérete 90 cm széles és 180 cm hosszú, de mint azt már említettük, hogy igény esetén nagyobb vagy kisebb méretben is gyártjuk.


Színe jelen esetben egy antikolt barna felület, melyet egy selyemfényű, oldószermentes olajjal kezeltünk. A szín tekintetében is rugalmasak vagyunk és ebben partnerünk a MILESI, ahol több ezer színminta közül válogathatnak megrendelőink.


Rendeljen esztergált lábas, rusztikus, étkezőasztalt a gyártótól, melyet az Ön igényei szerint alakítunk ki, színben és méretben, valamint nem utolsó sorban felületi struktúrában. Rövid határidőkkel és pontos, precíz munkával várja megrendelését a BútorKovács.hu csapata!


Cégeknek (étterem, pub, kávézó…irodaház…) több darab rendelése esetén egyedi kedvezmények!